WDF World Cup 2017

Marco Meijer en John Lokken actief op WDF World Cup

Vanaf woensdag 4 oktober 2017 gaat de WDF World Cup van start in het Japanse Kobe. Daar zullen ook Marco Meijer en John Lokken (beiden lid van NieuwTech 2.0) actief zijn in hun rol. Marco Meijer zal de wedstrijden in goede banen leiden als mastercaller en John Lokken zal proberen om als bondscoach de Nederlandse heren naar het kampioenschap te loodsen.

Het Nederlandse herenteam, dat onder leiding staat van bondscoach John Lokken, is ingedeeld in de poule met Zuid-Afrika, Mongolie en Denemarken. Het Nederlands team ging voortvarend van start in de poule met een 9-4 overwinning op Zuid-Afrika, welke gevolgd werd door een 9-5 overwinning op Mongolie. Tevens de laatste poulewedstrijd werd gewonnen, Denemarken werd met 9-3 verslagen. Helaas moest het Nederlands team haar meerdere erkennen in het team van Noorwegen. Nederland verloor helaas met 9-4.

Wil je de WDF World Cup op de voet volgen, neem dan een kijkje op https://www.dartswdf.com. Tevens zijn op de twitter pagina van de Nederlandse Darts Bond, de laatste updates te vinden over het Nederland team.

Het F.D.F. wenst de heren veel plezier en succes toe!

« Terug