CORONAVIRUS UPDATE 30-09-2020

FDF en het Coronavirus 

Update 30-09-2020

Speelweken 3 en 4 worden verplaatst naar het einde van het seizoen. Dit houdt dus voor nu in, dat het seizoen twee weken langer zal duren.

We zien geen andere mogelijkheid op dit ogenblik, omdat voetbalkantines gesloten dienen te blijven de komende weken. Daarnaast is het eerder starten van een wedstrijd of spelen in het weekend voor veel teams en lokaties niet wenselijk.

We moeten allemaal de volgende persconferentie afwachten en hopelijk kunnen we dan weer in de week van 26 oktober 2020 de teamcompetitie hervatten.

We houden jullie op de hoogte.

Stay safe!!

Namens het bestuur,

John Lokken

Voorzitter Flakkeese Dart Federatievoorzitter@flakkeedarts.nl

 

Update 17-07-2020

Doordat we in een lastige periode zitten met onze dartsport, hebben wij de nodige adviezen gevraagd bij o.a. de Nederlandse Darts Bond, er zijn inmiddels weer mogelijkheden om te kunnen darten, houd o.a. de website en Facebook goed in de gaten 

Update 16-04-2020

Beste FDF-leden,

Het moge duidelijk zijn dat het Coronavirus het nodige teweeg heeft gebracht de afgelopen maanden. Alle horecagelegenheden op het eiland, waar wij onze mooie sport mogen beoefenen, zijn op dit ogenblik gesloten en dat heeft dus ook de grootste invloed voor onze competitie en toernooien.

Door de maatregelen die genomen zijn door het RIVM zijn wij, net als de Nederlandse Darts Bond en andere dartbonden in het land, genoodzaakt om het totale seizoen nietig te verklaren. Dat houdt dus het volgende in:

• Het seizoen 2019-2020 is per direct ten einde.
• De teamcompetitie 2019-2020 kent geen winnaar.
• De Dartshop Kattestaart Flakkee Cup 2019-2020 kent geen winnaar.
• De Cor de Geus Bokaal 2019-2020 kent geen winnaar.
• De FDF-ranking 2019-2020 kent geen winnaars, maar aangezien er 6 van de 9 toernooien gespeeld zijn, zal er wel het nodige prijzengeld (80%) uitgekeerd worden op basis van het aantal gespeelde toernooien. Zie de verdeling in de bijlage.
• Alle data komen te vervallen, ook die van het Gesloten Flakkee en de Algemene Ledenvergadering.

Natuurlijk is dit niet hoe wij een seizoen willen eindigen, maar kunnen wij helaas niet in de toekomst kijken en weten we ook niet wat er staat te gebeuren de komende periode. Toch willen wij als bestuur natuurlijk wel vooruit kijken en mochten we nog de kans zien om het seizoen positief af te sluiten, dan zullen wij deze kans zeker grijpen om bijvoorbeeld het Gesloten Flakkee te organiseren voor al onze leden.

Ook komen we later terug op een datum voor de Algemene Ledenvergadering, waar elk FDF-lid voor uitgenodigd wordt.

De Flakkeese Dart Federatie betreurt uiteraard de beslissingen die gemaakt zijn, maar gezien de huidige situatie in Nederland en de rest van de wereld is dit de enige logische uitkomst.

Wij wensen een ieder een goede gezondheid toe in de komende weken en maanden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur

John Lokken
Voorzitter
Flakkeese Dart Federatie

Graag dit bericht delen, zodat al onze leden op de hoogte zijn van deze lastige beslissing. 

————————————————

FDF Ranking 2019-2020 – uitkering prijzengeld

Totaal prijzengeld: € 200,00

1e Roy Moerenhout - 50 euro
2e Dennis van Genderen - 35 euro
3e René Molendijk - 25 euro
4e Corné Groeneveld - 20 euro
5e Edwin de Vos - 15 euro
6e Wilbert Beijen - 15 euro
7e Daniel Both - 10 euro
8e Sander van Oostenbrugge - 5 euro

Beste dame Kyra van Genderen - 25 euro

Het prijzengeld wordt uitgekeerd op de eerst volgende ALV.

 

Update 24-03-2020

Beste FDF-leden en dartliefhebbers,

Gisteren heeft het kabinet en het RIVM nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Bijeenkomsten en evenementen zijn helaas niet toegestaan t/m 1 juni 2020.

Hierdoor moeten wij als bestuur helaas concluderen dat het dartseizoen zo goed als ten einde is. Toch hebben wij besloten dat we niet alles direct gaan annuleren.

We willen toch kijken naar de mogelijkheden na (hopelijk) 1 juni 2020, om toch nog het nodige te organiseren om het seizoen positief af te sluiten voor al onze leden.

In een later stadium willen we hier op terugkomen, tenslotte moeten wij ook verder afwachten wat het Kabinet en RIVM verder gaan beslissen de komende periode.

Tot die tijd zullen we de nodige foto’s, nieuwberichten en uitslagen ‘Uit de oude doos’ plaatsen op onze facebookpagina.

Het delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd.

 

Update 13-03-2020 

Wij volgen het advies van de Nederlandse Darts Bond en de NOC/NSF (zie foto). Alle competitiewedstrijden en toernooien die in de periode t/m 31 maart 2020 gepland zijn, worden afgelast en verplaatst naar een andere datum. Dit geldt dus ook voor het koppeltoernooi van komende zondag in Café ‘t Monument, deze is afgelast. 

Komende maandagavond komt het FDF-bestuur samen om te kijken naar het verdere schema. 

Daarbij wil ik vermelden dat het bestuur uit vrijwilligers bestaat en dat wij het beste met onze leden voor hebben. Wij willen liever het zekere voor het onzekere nemen. 

Hopende dat iedereen dit bericht deelt met zijn of haar teamgenoten. 

We hopen op jullie begrip.

FDF-bestuur 

John Lokken
Cor de Geus
Kyra van Genderen
Wilko Kattestaart
Roy Moerenhout

« Terug